Current track

Title

Artist

Background

Videonávrat: Stretnutie 500vky motorkárov a prejazd námestím v Humennom

Written by on 14. mája 2024

V sobotu 11. mája sa po roku opäť v Humennom stretlo viac ako 500 motorkárov. Spoločnou jazdou a posvätením svojich strojov spolu odštartovali motorkársku sezónu.

Celú akciu zorganizovali jazdci z klubu Demon Proximum 665. Podujatie začalo tradične už od 10:00 hod. spoločným stretnutím na humenskom námestí. Tu si na svoje prišli aj bežní občania, ktorí mali možnosť poobzerať i pofotiť si samotné motorky. Celá akcia mala tiež benefičný charakter. Všetci zúčastnení sa mohli zapojiť do zbierky hračiek a napokon aj do finančnej zbierky. Celý finančný výťažok (455,- eur) spolu s hračkami poputuje deťom do detského domova vo Vranove nad Topľou.

Kolóna jazdcou sa následne z humenského námestia presunula do Monastyru a ďalej akcia pokračovala spoločnou párty na jazere L.A. v Lackovciach.

O sprievod celej akcie na humenskom námestí sme sa pričinili viacerí sponzori – firmy: Jantex – pánske obleky, Štrky Piesky – Ján Pľuta, Jozef Hatala Hattech a moderovaním aj my z nášho rádia. O spestrenie súťažou pre deti, ako aj maľovaním na tvár, sa pričinili animátorky z letného tábora „Lackómoni„.

Viac z atmosféry, ktorá vládla na námestí si môžete pozrieť v našom krátkom zostrihu…

Pozrite si tiež odjazd celej kolóny z námestia:

 

 


Current track

Title

Artist

Background