Current track

Title

Artist

Background

Pozápasové hodnotenia: HC 19 Humenné – HKM Zvolen (10.12.2023)

Written by on 11. decembra 2023

Vypočujte si pozápasové hodnotenia 26. extraligového kola z nedele 10.12.2023 medzi HC 19 Humenné a HKM Zvolen.

HC 19 Humenné – Zvolen 3:0 (2:0,1:0,0:0)
Góly: 12. Kuru (Lapšanský, Šoltés), 18. Krajňák (Thomka, Horváth), 40. Sergienko (Krajňák)
Vylúčení: 3:2 na 2 min., bez využitia
Strely: 19:25
Divákov: 1 778

* detailné štatistiky…

V hľadisku sa objavili medzi divákmi aj kibici z poľského Sanoka, bolo ich počuť celý zápas. V 3. min. strelu Novotu vyrazil Trenčan so šťastím ramenom. V 12. min. založil Šoltés priamočiaru akciu, Lapšanský sa prebil cez dvoch protihráčov, Kuru dostal puk pred prázdnu bránu a otvoril skóre – 1:0. Prvá humenská formácia zatopila súperovi aj po strele Šoltésa, puk skrotil Trenčan až na dvakrát. V 18. min. Thomka v útočnom pásme žabkou posunul puk na Krajňáka, ktorý z uhla prekvapil brankára – 2:0. Strednú pasáž začali aktívnejšie „rytieri“, ale v 25. min. po spolupráci Borov – Linet zabránil Trenčan istému gólu. V 27. min. sa zaskvel Kozel – vychytal Muchu v nájazde, čarovne zmaril aj dorážku Kašlíka.

V humenskom oslabení mal šancu Viedenský, ale Kozel opäť roztlieskal hľadisko. Rovnako ostal na druhej strane smutný Krajňák. V 39. min. humenský center po buly našiel Sergienka a jeho strela skončila v bráne – 3:0. Tretiu tretinu začali domáci presilovkou, šancu mal Šoltés, neuspel. V 47. min. mohol dvihnúť hostí z kolien Kašlík, opäť sa predviedol skvelý Kozel. Bol to základ humenského víťazstva.

Pozápasové oslavy na ľadovej ploche:

Pozápasové hodnotenia trénerov a hráčov + ocenenie najlepšieho hráča v kabíne:

* text: Marián Škuba, humenne.sk
* foto: Peter Šimurda – pozrite si celú fotogalériu

* sponzorom našich pozápasových rozhovorov je spoločnosť fanzone.sk – eshop s fan predmetmi pre pravých fanúšikov. Pozrite si ponuku fan predmetov klubu HC 19 Humenné…

 


Current track

Title

Artist

Background