Current track

Title

Artist

Background

Humenskí levi majú vlastnú hymnu!

Written by on 10. septembra 2023

Už len týždeň nás delí od prvého zápasu, ktorý si doma struhneme proti HC Slovan Bratislava. Prípravy sú v plnom prúde a k podpore humenského hokeja sa pridala aj hudobná zložka celoslovenskej úrovne. Rodáci z Humenného, speváčka Stefi (Štefánia Šalatová) a producent Aston Erick (Erik Aust) prekvapili novou nadupanou hymnou, ktorú venujú hokejistom a všetkým fanúšikom.

Stefi nám opísala celý priebeh: ,,Bola to ďalšia skvelá príležitosť, ako prejaviť svoj vzťah k rodnému Humennému, spojiť šport s kultúrou a potešiť predovšetkým humenských hokejových fanúšikov. Keď chalani postúpili do extraligy, hneď som volala producentovi Astonovi Erickovi, že si zaslúžia vlastnú hymnu. Poslala som mu prvotné nápady, on dopísal text, ku ktorému sme pridali aj pokrik humenského fanklubu, vyprodukoval hudbu a dal tomu špičkový zvuk. Na záver som od viacerých Humenčanov zháňala foto/video materiály. Pomáhal mi môj brat Rasťo, členovia fanklubu a Stano z Rádia Paráda, ktoré je zároveň mediálnym partnerom tohto projektu. S finálnym videoklipom mi pomohol môj manažment Blackboat Production.‘‘

,,Keď mi Stefi zavolala s týmto nápadom, neváhal som ani sekundu. Máme rozpracovaných viacero spoločných skladieb ale táto bola pre nás počas celého leta prioritou číslo jeden! Je to ďalšia forma vyjadrenia, že sme hrdí Humenčania a hrdí na našich hokejistov!‘‘ dodal producent Aston Erick.

Pozrite si tiež celý videoklip:

 

 


Current track

Title

Artist

Background