Current track

Title

Artist

Background

Pozápasové hodnotenia: HC 19 Humenné – HC Košice 0:2 (25.8.2023)

Written by on 26. augusta 2023

Vypočujte si pozápasové hodnotenia prípravného stretnutia z piatku 25.8.2023 medzi HC 19 Humenné a HC Košice.

HC 19 Humenné – HC Košice 0:2 (0:1,0:0,0:1)
Góly: 13. Pollock, 60. Lamper
Vylúčenia: 6:4 na 2 min.
Rozh.: Kalina, Mihaľov
Divákov: 1 115

HC 19 Humenné:
Kozel – Novák, Bdžoch, Jacko, Michalik, Krajňák, Lačný, Vaško, Šoltés, Novický, Horvát, Meliško, Fereta, Novota, Vrábeľ, Kriška, Borov, Handlovský, Ragan, Linet, Pavlovs.

HC Košice:
Janus (Riečický) – Berger, Jokeľ, Bačo, Deyl, Fejes, Havrila, Zech, Olsson, Pollock, Lunter, Bartoš, Bartánus, Lamper, Šedivý, Krivošík, Breton, Rogoň, Jääskeläinen, Ferenc, Chovan.

Priebeh:
Domáci na úvod prežili oslabenie, potom mal šancu Kriška, ale Janus zasiahol, v 12. min. sa dostal k dobrému zakončeniu Vrábeľ. V 13. min. zahrali Oceliari signál – od modrej čiary bomba Bartánusa do mantinelu, Kozel odrazený puk nezachytil, ale Pollock áno – 0:1. V 20. min. hrali Humenčania presilovku – šance Vaška i Horváta ostali nevyužité. Prečíslenie 2 na 1 (Vrábeľ – Borov) skončilo na betóne Janusa.

Druhá tretina bola strelecky v košickej moci (Krivošík, Šedivý, Lamper,…), všetko končilo na Kozlovi. Tretiu tretinu začali Humenčania dvoma oslabeniami, opäť čaroval Kozel. V 48. min. sa dostal do brejku Handlovský, neuspel už na Riečickom. V ďalšom oslabení opäť vynikol Kozel, v 53. min. pálil spomedzi kruhov Vaško. V čase 59:44 min. siahli domáci k power-play, trvalo iba sedem sekúnd.

Pozápasové hodnotenia:

* text: Marián Škuba, humenne.sk
* foto: Peter Šimurda

* sponzorom našich pozápasových rozhovorov je spoločnosť fanzone.sk – eshop s fan predmetmi pre pravých fanúšikov. Pozrite si ponuku fan predmetov klubu HC 19 Humenné…


Current track

Title

Artist

Background