Current track

Title

Artist

Background

Jazero L.A. – rekreačné stredisko

Written by on 3. júla 2023

Súkromný športovo-rekreačný areál Jazero L.A. sa nachádza v prírodnom prostredí v extraviláni obce Lackovce, v tesnej blízkosti rieky Cirocha, len 3 km od centra Humenného.

Dominantou areálu je novovybudované biokúpalisko o rozmeroch 60m x 35m s dvoma hĺbkovými zónami, oddelených mólom, pre deti a dospelých. Príľahlý externý biofilter o veľkosti približne 700 m2 slúži na filtráciu a čistenie vody a efektne zvýrazňuje prírodný charakter celého areálu. Areál ponúka návštevníkom nielen možnosť kúpania sa, ale hlavne oddychu, športovania či grilovania.

Ďalšou dominantou vyše 4 hektárového areálu je aj rozľahlé jazero využívané hlavne rybármi a športovú rekreáciu. Nájdete tu tiež drevené altánky s grilmi, plážové volejbalové ihrisko či detské ihriská. Zvyšná priľahlá kvalitne zatrávnená plocha je určená na oddych, slnenie a šport ako je futbal, golf, Frisbee či púšťanie šarkanov. Záhradná reštaurácia, gril, výčapné stánky s rôznymi druhmi pív, kuchyňou a novovybudovaný minibar s ponukou mieśaných drinkov snáď vyhovie aj tým náročnejším návštevníkom. Bezplatne sú tiež k dispozícii sociálne zariadenia, sprchy a strážené parkovisko, ktoré je vo vnútri areálu.

Benefitom celého areálu sú tiež 4 turnusy detských letných táborov s názvom „Lackómoni„, ktoré sa tešia priazni rodičov už druhý rok.

Dôležité kontakty:

Ďalšie informácie o rekreačnom stredisku sa dozviete v našom podcastovom rozhovore s majiteľom Matušom Majickým, ktorý sme nahrávali ešte v roku 2022:


Current track

Title

Artist

Background