Current track

Title

Artist

Background

Videonávrat: Stretnutie motorkárov v Humennom aj s asistenciou rádia Paráda

Written by on 14. mája 2023

V sobotu 13. mája sa v Humennom stretlo viac ako 200 motorkárov, aby odštartovali sezónu a nechali si posvätiť svoje „stroje“. Celú akciu zorganizovali jazdci z klubu Demon Proximum 665. 
Podujatie začalo spoločným stretnutím na humenskom námestí. Tu si na svoje prišli aj bežní občania, ktorí mali možnosť poobzerať i pofotiť si samotné motorky. Celá akcia mala tiež benefičný charakter a všetci zúčastnení sa mohli zapojiť do finančnej zbierky alebo zbierky hračiek. Z humenského námestia sa následne v spoločnej kolóne presunuli do Monastyru a ďalej akcia pokračovala spoločnou párty na Domaši.

O sprievod celej akcie na humenskom námestí sme sa pričinili aj my z nášho rádia a to moderovaním, živým livestreamom, hrami pre deti ako aj maľovaním na tvár. Viac z atmosféry, ktorá vládla na námestí si môžete pozrieť v našom krátkom zostrihu.

Pozrite si tiež odjazd celej kolóny z námestia:

 

* Do pozornosti dávame aj samotný rozhovor, ktorý sme nahrávali pred podujatím s členmi Demon Proximum 665. Za mikrofón sa postavili Peter Starec a Martin Šatník. V našom podcastovom rozhovore sa porozprávali o fungovaní motorkárskych klubov, ako aj o ich osobnom vzťahu k motorkám.

 


Current track

Title

Artist

Background