Current track

Title

Artist

Background

Lackómoni – letné tábory a aktivity pre deti

Written by on 6. mája 2023

Denný tábor je spôsob, ako môžu deti prežiť prázdniny v blízkosti svojho domova štýlom „spím doma“. Počas dňa deti prežijú spoločne chvíle v tábore podľa programu a na večer odchádzajú oddýchnuť domov.

Tento formát sme si nateraz vybrali aj my. Našim cieľom je dať deťom možnosť zmysluplne aj originálne stráviť časť letných prázdnin a rodičom pomôcť vykryť starostlivosť, kým sú v práci.

Za realizáciou denného tábora „Lackómoni“ je skupina animátorov a dobrovoľníkov, ktorú zastrešuje spoločnosť Naše Humenné s.r.o. v spolupráci s Jazero L.A./hotel Alibaba v Humennom a tiež moderátormi z Rádia Paráda. Deti budú táborom sprevádzané tzv. „Lackómonmi“ – rozprávkovými postavičkami, u ktorých budú rozvíjať 5 ľudských vlastností: (po)slušnosť, pracovitosť, zodpovednosť, láskavosť a energiu. Našou motiváciou je práve cez tieto vymyslené postavičky preniesť pozitívne vlastnosti aj na deti. Preto náš denný tábor nebude len riešením nudy počas prázdnin, ale aj priestorom na výchovu, ktorá prebehne v atmosfére priateľov, hier a poučenia, ktoré je šité na mieru deťom.

Možnosť prihlásiť sa má ktokoľvek vo veku 6 až 14 rokov. Deti budú počas tábora rozdelené do skupín a v jednotlivých skupinách sa o nich postarajú pridelení animátori. V týchto tímoch budú spolu absolvovať rôzne športové, vedomostné, tvorivé aj oddychové aktivity, ktoré budú prispôsobené veku detí ako aj poveternostným podmienkam. Všetko tak, aby z toho mali čo najväčší zážitok a predišli sme akýmkoľvek nepríjemnostiam.

Ponuka našich aktivít pre deti na leto 2023:

(pre prihlásenie na niektorú z aktivít klikni tu…)

V rámci denného harmonogramu je pre deti zabezpečené stravovanie (desiata, obed a olovrant) a samozrejme je vyhradený priestor na dostatok odpočinku. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať:

  • na tel.č.: 0910 909 703 (Mgr. Stanislav Mikita, zodp. osoba za „Lackómonov v L.A. a v rádiu);
  • na tel.č.: 0915 157 766 (Mgr. Mário Burda, zodp. osoba za „Lackómonov na tenise“);
  • prípadne e-mailom na adrese: akcie@lackomoni.sk.

Do pozornosti tiež dávame náš podcast v ktorom sme predstavili celý tábor. Vypočuť si ho môžete priamo na našej stránke, alebo vo Vašej podcastovej aplikácii:

(Priamy odkaz na podcastové aplikácie: „Spotify“„Google Podcasty“„Apple Podcasty“)


Current track

Title

Artist

Background